Håller du på att packa ihop ditt bohag och behöver anlita en flyttfirma i Stockholm? Det är ett ganska stort jobb att flytta ett bohag, oavsett om du flyttar från ett rum och kök eller en stor villa med uterum och garage. För att underlätta alla ”måsten” som uppstår vid en flytt kan du köpa en eller flera tjänster som kommer att underlätta för dig.

För att säkerställa att allt bohag inklusive husgeråd och lösöre kommer fram till den nya bostaden utan att ha skadats under transporten är det viktigt att packa i rätt sorts emballage. När du bokar en otrolig flyttfirma Stockholm kan du vara lugn med att alla dina ägodelar kommer att transporteras på bästa sätt och framförallt packas rätt och säkert. För att flyttgarantin ska gälla packar personalen från flyttfirman själva ner alla saker inklusive glas och annat som är ömtåligt. Självklart packas glas och porslin in i papper och bubbelplast eller i ett sådant material som anses vara det mest säkra för respektive föremål.

Satsa på att boka en flyttfirma i Stockholm i god tid före avflyttningsdagen. Försäkra dig om att flyttfirman tillhandahåller transport av dina saker till din nya adress, oavsett om den ligger i Stockholm eller i andra delar av landet, eller rentav utomlands. Be om en offert så att du är trygg med priset, och sedan är det bara att vänta på flyttdagen. Om du är extra rädd om vissa saker, t.ex. en pärm med tjänstgöringsintyg eller betyg så kan det vara bra att flytta detta själv. Likaså gäller nycklar, pass och andra viktiga saker som mediciner och bankdosor – ta ansvar för att flytta detta själv. Flyttfirman gör ett fantastiskt professionellt arbete, men vissa särskilda personliga saker bör man flytta själv. Lycka till med din flytt!