Finns drömmar om attefallshus så gå med fördel in hos Attefallshus Stockholm! Med deras kunnande och fina service kommer Ni bli mycket nöjda.

En prisvärd uppfinning

Efterfrågan blir bara större och större. Och det är lätt att förstå. Attefallshusen är verkligen en bra och prisvärd uppfinning.

Tänk exempelvis att köpa en tomt på ett ställe där Ni verkligen trivs. Att kunna tillbringa mycket tid där i ett alldeles eget komponerat hus. Det ger garanterat än mer trivsel på platsen.

Ta med Er Attefallshus Stockholm på resan mot just den drömmen. Många drömmar är enkla att förverkliga. Bara det finns rätt personer att tillgå, som kan ledsaga på stigarna.

Frågetecken rätas ut av Attefallshus Stockholm

Vill Ni ha ett permanentboende eller en gäststuga?

Ska huset vara i en våning eller ska det även finnas ett loft, en trappa upp?

Ska det vara flera små fönster och ska de vara runda på vissa ställen?

Kanske ska det vara stora rutor som släpper in ordentligt med ljus?

Hur ska de i så fall vara utformade, rektangulära eller fyrkantiga?

Liggande eller stående?

Ska det finnas enkel eller dubbel altandörr?

Vänd Er med förtroende till Ledande attefallshus stockholm som gärna hjälper till med tankarna Ni har.

Det finns oändliga möjligheter när Ni ska bestämma hur just Ert attefallshus ska se ut. Ni kan bestämma varje liten detalj, både inomhus och utomhus.

Kanske ser Ni det redan framför ögonen. Attefallshus Stockholm med sin erfarenhet, lotsar Er vidare så det blir verklighet.

Attefallshus ska byggas enligt Boverkets byggregler och konstruktionsregler.

Finns det redan ett en- eller tvåbostadshus och kanske även en friggebod (högst 15kvm) på tomten, behövs inget bygglov för ett attefallshus.

Däremot behövs ett startbesked innan bygget påbörjas. Det gör man enkelt en anmälan om hos Byggnadsnämnden i kommunen.

Om regler och mycket annat finns också hjälp att få. Så låt nu drömmen bli sann. Ta kontakt med ovanstående eminenta företag så har Ni en spännande väntan framför Er. När den väntan är över får Ni nyckeln till ett eget nytt och fräscht hus att njuta i, närhelst det passar Er.