Om du äger en villa på Tyresö kan ett attefallshus vara den perfekta lösningen för att få mer förvaring eller några extra sängplatser om det är det behovet du har. Ett attefallshus är en mindre stuga som får byggas utan bygglov om den står i anslutning till en bostadsvilla. För många är det räddningen som gör att man får plats med alla saker som man inte har någon plats för. Ett attefallshus på Tyresö kan dock även fungera som ett extra rum åt en tonåring, gäststuga eller varför inte ett hemmakontor på gården?

Regler för attefallshus

Ett attefallshus är ett litet hus som får byggas i direkt anslutning till en- eller tvåplansvillor. Det krävs inget bygglov för att sätta upp ett attefallshus och du får till och med ha flera. Dock får den totala ytan av attefallshusen på tomten inte överstiga 30m².

Det är godkänt att inreda och använda ditt attefallshus som en självständig bostad, antingen för permanent eller fritidsbruk. Det gör att det har ett större användningsområde än exemplevis en friggebod. Om du är sugen på att upprätta ett attefallshus är Banbrytande attefallshus tyresö den perfekta hjälpen. De har stor kunskap om allt från planering till bygge och kan hjälpa dig komma fram till exakt vad du behöver.

Olika attefallshus på Tyresö

Ta chansen att komplettera din villa på Tyresö med ett attefallshus redan idag. Det finns flera olika modeller så du kan välja ett som passar bäst in med din villa eller estetiken i din trädgård. Sedan är det fritt fram att måla om huset i den färg du gillar bäst. Det finns nästan bara fördelar med att bygga ett attefallshus. Dels att det ger extra yta att använda till det du behöver, men också att det är så enkelt att sätta upp eftersom det inte krävs bygglov.